نشان تجارت - حمید پیروی عنوان کرد: میانگین جهانی خودکشی رو به کاهش است. هر چند میانگین کشوری این پدیده در ایران از میانگین جهانی کمتر است؛ اما طی سالهای اخیر شاهد افزایش آن هستیم.
او از برگزاری سومین همایش ملی پیشگیری از خودکشی ایران در اواخر شهریور ماه خبر داد و گفت: این همایش با هدف بررسی و تبادل نظر درباره جدیدترین روشهای پیشگیری از خودکشی و ارائه آموزشهای تخصصی در این زمینه برگزار میشود.
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به اینکه سالانه ۷۰۰ هزار نفر در جهان بر اثر خودکشی جان خود را از دست میدهند، تصریح کرد که این پدیده پیامدهای اجتماعی و اقتصادی گستردهای دارد.
روزنامه «شرق» در هفتههای گذشته نوشت که میزان شیوع اختلالات روانی در ایران افزایش چشمگیری داشته است و حدود ۳۰ درصد از مردم کشور در معرض ابتلا یا مبتلا به نوعی از اختلالات روانشناختی هستند.
به نوشته این روزنامه، خودکشی به عنوان یکی از پیامدهای اساسی این اختلالات روانشناختی، در سالهای اخیر افزایش یافته است.
اوایل مرداد ماه نیز تنها در طول یک هفته، سه نفر در شهرستان چوار ایلام دست به خودکشی زدند. دو نفر آنها کارگران پیمانکاری پتروشیمی بودند که بیکار شدند و نفر سوم، همسر یکی دیگر از کارگران بیکارشده این پتروشیمی بود.
طبق گزارش ایلنا، دلیل خودکشی این کارگران، بیکاری و فقر عنوان شد که موجب معضلات معیشتی بسیاری برای خانواده آنها شده بود.
همچنین اواخر بهمن سال گذشته، رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران درباره آمار بالای خودکشی در میان رزیدنتها (دستیاران تخصصی پزشکی در کشور) ابراز نگرانی کرد.